Luxe Suites Schotsman Watersport
Luxe Suites Schotsman
Zoeken Omgeving

Schotsman Watersport Suites

De luxe penthouse suites bij Watersportcentrum de Schotsman aan het Veerse Meer in Zeeland zijn omgeven door natuurschoon van het bosrijke natuurgebied de Schotsman en het prachtige waterparadijs het Veerse Meer. U kunt hier waterskiën, wakeboarden, surfen en zeilen direct voor de deur. In de zomermaanden is dit een hippe hotspot vol bruisende watersportactiviteiten en in de wintermaanden maakt de dynamiek plaats voor een weldadige rust met een ongekend uitzicht. Het Banjaardstrand bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen.

Aankomst
Vertrek

Omgeving

Het Veerse Meer

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Strand de Banjaard

Het Banjaardstrand, op 10 minuten fietsafstand van de Schotsman Watersport penthouses, is de ultieme strandbeleving voor het hele gezin. Het strand is maar liefst 3 kilometer lang en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. 

Van overgang tot overgang ligt er een houten vlonderpad over het strand zodat u gemakkelijk met bolder- of kinderwagen, maar ook met een rolstoel of scootmobiel, op vrijwel elk plekje van het strand kunt komen. Op verschillende plaatsen op het strand kunt u strandbedjes, windschermen of een strandhuisje huren en voor kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig.

 

Natuurgebied de Schotsman

Het naastgelegen natuurgebied de Schotsman is een voormalige zandplaat, die na de afsluitng van het Veerse Gat droog is gevallen. Naast open terrein met grasland, slikrandjes en duinen, grenzend aan het Veerse Meer, bestaat het natuurgebied uit gemengd bos. De Schotsman is een ideaal gebied voor vogelliefhebbers maar ook reeën, konijnen en vossen zijn hier te spotten.

 

Middelburg

De attractieve hoofdstad van Zeeland, Middelburg, bevindt zich op 16 kilometer afstand van de Schotsman Watersport penthouses en is zeker een bezoekje waard! In de historische kern van Middelburg liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.