Park Duynvoet, Schoorl
Park Duynvoet stookplaats
Duynvoet woonkamer
Zoeken Video Plattegrond Locatie Omgeving

Duynvoet Suites, Schoorl

Park Duynvoet biedt luxe 2- tot 4- persoons Suites met een unieke patio-stookplaats. De riante Suites liggen op een kleinschalig vakantiepark net buiten het centrum van Schoorl, op loopafstand van de Schoorlse Duinen. Zelfs uw eigen wellness behoort tot de mogelijkheden.

Aankomst
Vertrek
Duynvoet: Drone video
Duynvoet: Drone video
Plattegrond
Plattegrond

Duynvoet Suites, Schoorl

De Duynvoet Suites bevinden zich op het kleinschalige park Duynvoet in het dorp Schoorl, direct aan het bosrijke natuurgebied de ‘Schoorlse Duinen’. Op nog geen vijfhonderd meter van Duynvoet bevindt zich het hoogste duin van Nederland, waar men na een flinke klim vanaf een hoogte van 54 meter over het duingebied en het Noord-Hollandse landschap uitkijkt. Het centrum van Schoorl is na een korte wandeling te bereiken, hier vindt u een supermarkt en diverse winkels en restaurants.

 

Receptie

De centrale receptie voor de Duynvoet Suites bevindt zich enkele minuten rijden van het park, in het centrum van Schoorl aan de Heereweg 56. Hier kunt u tussen 15:00 uur en 17:00 uur uw sleutels ophalen en genieten van een heerlijk kopje Nespresso koffie.

 

Omgeving Schoorl

Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Het Nationaal Park De Schoorlse Duinen is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang (Schoorl aan Zee).

Midden in het dorp van Schoorl ligt een unieke klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Aan de voet van de klimduin zijn leuke winkels en restaurants te vinden. Kunstliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken met leuke galerieën en kunstworkshops en ook voor kinderen is er genoeg te doen met naast de klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij.

 

Bergen

In het dorp Bergen zijn kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen die de sfeer bepalen. In Bergen kunt u onder meer terecht voor musea en galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan. Voorts zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen als de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions, Lichtjesavond, de zomerse Kunstmarkt en diverse braderieën.

  

Alkmaar

Een gezellige stad met pittoreske grachten en bijzondere winkeltjes. Tip: het Fnidsen is het oude winkelgedeelte met de leukste boetiekjes. En ga ook eens langs bij het Kaas- of Biermuseum. Bij onze receptie kunt u nog meer leuke tips voor de omgeving krijgen!

  

Parkeren en bereikbaarheid

Bij elke Duynvoet Suite kunt u een auto parkeren; indien u met meerdere auto's komt, kunt u deze kosteloos parkeren op de parkeerplaats bij de entree van het park.