Luxe suites - Hotel Bleecker in Bloemendaal

Last minute een luxe suite reserveren?

Wilt u last minute een luxe hotelkamer of luxe suite reserveren?

Dutchen Suites biedt luxe suites in unieke boutique hotels en op kleinschalige parken. De luxe suites bevinden zich op bijzondere locaties en bieden vele extra's zoals een eigen sauna of jacuzzi. Bekijk hieronder de last-minute beschikbaarheid.

Aankomst
Vertrek
9 accommodaties gevonden
foto's kaart
Type: 8-persoons villa met sauna

Duynvoet 7 sauna

Duynvoet, Schoorl

In de tuin van deze 4-persoons Duynvoet Suite vindt u een buiten sauna, een stookplaats en een luxe buitenkeuken! Daarnaast beschikt de Suite over 2 slaapkamers elk met een eigen badkamer.

Type: 8-persoons villa

Duynvoet 13

Duynvoet, Schoorl

Luxe 4-persoons Suite in Schoorl, nabij strand en het Schoorlse duingebied. Samen genieten van de luxe en ruimte en een goed glas wijn bij de warme stookplaats. Twee slaapkamers, twee badkamers.

Wellnesslodge XL 4-persoons

Wellnesslodge XL 4-persoons

Hof van Salland, Hellendoorn

Genieten van wellness en eindeloos fietsen in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Verblijf in de Wellness Lodge XL voor een paar dagen volledige ontspanning. 2 Slaapkamers, 2 badkamers, Finse sauna, whirlpool en Sunshower.

Type: 8-persoons villa met whirlpool en sauna

Duynvoet 4 whirlpool & sauna

Duynvoet, Schoorl

Luxe 4-persoons Wellness Suite met eigen jacuzzi en sauna, op slechts 15 minuten fietsen van Schoorl aan zee. Bij de stookplaats is het zowel op lange zomeravonden als op frisse winterdagen goed toeven! Twee slaapkamers, twee badkamers.

Wellnesslodge 2-persoons

Wellnesslodge 2-persoons

Hof van Salland, Hellendoorn

Genieten van luxe en wellness? Ga er even tussenuit naar deze knusse 2-persoons Wellness Lodge aan de Sallandse Heuvelrug. Voorzien van Sunshower, whirlpool en uw eigen Finse opgiet sauna.

Type: 8-persoons villa met sauna

Duynvoet 3 sauna

Duynvoet, Schoorl

Deze 4-persoons Duynvoet Suite is luxe ingericht in het thema wildlife. De Suite beschikt over een WWOO buitenkeuken, een stoere houten picknicktafel en knusse stookplaats met loungebanken. Ook vindt u een gloednieuwe Finse sauna inclusief infrarood stralers en buitendouche in de tuin!

Type: 8-persoons villa

Duynvoet 9

Duynvoet, Schoorl

Luxe 4-persoons Suite met stookplaats in Schoorl, zeer royale zonnige tuin (ruim 730 m²), grote trampoline en WWOO buitenkeuken. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en het buitenleven.

Type: 8-persoons villa met sauna

Duynvoet 12 sauna

Duynvoet, Schoorl

Riante 4-persoons Wellness Suite in het bosrijke Schoorl, met eigen Finse buiten sauna, buitendouche en warme stookplaatsTwee slaapkamers, twee badkamers.

Type: 8-persoons villa met whirlpool

Duynvoet 11 whirlpool

Duynvoet, Schoorl

Riante 4-persoons Wellness Suite aan de rand van de Schoorlse duinen. Samen opwarmen bij de knusse stookplaats en bubbelen in uw eigen jacuzzi in de tuin. Twee slaapkamers, twee badkamers.

Last-minute genieten in een luxe hotelkamer

Ineens zin in een paar dagen luxe en comfort? Bij Dutchen Suites kunt u luxe hotelkamers en suites reserveren tegen aantrekkelijke last-minute tarieven. De meeste luxe hotelkamers zijn, op basis van beschikbaarheid, binnen twee weken voor aankomst met last-minute voordeel te boeken. Houd regelmatig deze pagina in de gaten als u op zoek bent naar een weekend weg met een aantrekkelijke last-minute korting.