Hof van Salland Zwembad
Hof van Salland Wellness
Wellness Lodges Hof van Salland
Zoeken Locatie Omgeving

Wellness Lodges, Hof van Salland

Hof van Salland is een ruim opgezet, groen vakantiepark bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een uniek vakantiegebied tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Op het park vindt u een sfeervol restaurant, tennisbaan en verwarmd buitenzwembad (geopend vanaf eind april). 

 

Een gedeelte van het park is nog in aanbouw; de overlast wordt tot een minimum beperkt.

Aankomst
Vertrek

Luxe Wellness Lodges aan de Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark Hof van Salland is een heerlijk groen park met volop mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen. Trek een baantje in het verwarmde buitenzwembad of leef u uit op de professionele all-weather tennisbaan. In de Wellness Lodges kunt u genieten in de Finse Sauna of bijkomen onder de Sunshower.

 

Restaurant

Restaurant 'De Hazelaer' bevindt zich centraal op het park; hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie en een heerlijke lunch. 's Avonds geen zin om te koken? In het sfeervolle restaurant kunt u ook voortreffelijk dineren of een compleet fondue pakket/ barbecue pakket laten bezorgen bij uw Wellness Lodge. Het restaurant is van woensdag tot zondag geopend. Tevens is er op het park een broodjesservice, zodat u elke dag broodjes bij uw Wellness Lodge kunt laten bezorgen.

 

Parkeren en bereikbaarheid

Hof van Salland beschikt over een ruime parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren.

 

Omgeving

Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer, met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur; weidse uiterwaarden, een prachtig coulissenlandschap, een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Salland heeft veel te bieden en het bruist van de activiteiten. Grootschalig massa toerisme zult u hier niet aantreffen, maar wel een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod. En dat is nou net de kracht van Salland.

 

Nabij het park ligt het avonturenpark Hellendoorn, een landbouwmuseum en een Forelkwekerij. Ook vindt u op een paar kilometer van het park een gezellig winkelcentrum waar u kunt shoppen. Deze activiteiten zijn prima te bereiken per fiets.